No s'han trobat productes a la cistella

Top

Benvolguts i benvolgudes, ens complau anunciar, amb moltíssima il·lusió, que avui arrenca l’aventura Gatzara!

Portem més de dos anys treballant en el desenvolupament d’aquest projecte i avui, finalment, assistim al naixement d’un somni fet realitat. 

I què us podem dir que no us imagineu? 

Estem molt contents, estem molt emocionats i gràcies, gràcies i més gràcies!

Aquest somni no hauria estat possible sense la col·laboració d’un gran nombre de voluntaris que han demostrat una capacitat infinita i han posat a prova la paraula resiliència. 

La seva energia i les ganes d’ajudar ens han portat fins on som avui i no podem més que agrair a totes aquestes persones la dedicació, motivació i professionalitat que ens han regalat al llarg de tot aquest temps. 

També a tots els treballadors i treballadores de la Fundació, pels mals de caps passats, les hores interminables de reunions i tota la feina feta. Per ser les primeres provadores oficials de Gatzara, pel gran suport i les moltes paraules d’ànim i per trobar plegades els noms que definien aquesta bonica iniciativa.  

En un dia tant important, també volem donar les gràcies al laboratori que ha desenvolupat els nostres productes i al centre logístic que s’encarregarà de distribuir-los. Ens hem trobat amb uns grandíssims professionals i millors persones, que han anat més enllà de les seves tasques per ajudar-nos en tot i tenir cura de cada detall. Sabem l’afecte que han posat en l’elaboració i el mim que hi ha darrere de tot el procés. Gràcies a ells podem estar orgullosos del nostre fruit i la seva gran qualitat.

Per últim, un altre pilar del nostre projecte heu estat vosaltres, els mecenes, que heu cregut en nosaltres des d’abans de veure ni tan sols la llum. Heu depositat la vostra confiança en nosaltres i ara és l’hora d’agrair enormement la vostra generositat.  

Aquesta iniciativa ha nascut des de l’empatia, les ganes i la il·lusió d’unes persones que volem tenir cura de qui més ho necessita. Juntament amb les delegacions, esperem poder arribar a tothom que ho demani per aportar recolzament i acompanyament sempre que puguem.

Ens agradaria poder créixer junts perquè aquest projecte és per vosaltres. Gatzara només és possible amb la col·laboració de tots i, gràcies a la vostra implicació, podrà arribar a qui més ho necessita.

Esperem que us enamoreu tant de Gatzara com nosaltres ens n’hem enamorat.

Fins molt i molt aviat!

v

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos qui blanditiis praesentium voluptatum.