No s'han trobat productes a la cistella

Top
uso del aceite de arroz como tratamiento post solar

L’estiu és l’època perfecta per gaudir del sol i la platja, però també podeu deixar la nostra pell vulnerable als danys causats per l’exposició solar. A mesura que comences a notar els efectes del sol a la teva pell, és essencial brindar-li la cura i la nutrició que necessita per recuperar-se. És aquí on entra en joc l’increïble oli d’arròs ecològic, el teu aliat natural per a una regeneració cutània profunda i duradora.

Què és l´oli d´arròs ecològic i per què és tan especial?

L’oli d’arròs ecològic és un tresor de la natura que s’extreu del segó i el germen de l’arròs. A diferència d’altres olis, l’oli d’arròs té una composició única que el converteix en un ingredient essencial a la teva rutina de cura de la pell. Està ple d’antioxidants, fitoesterols i vitamina E, que treballen en conjunt per reparar, nodrir i revitalitzar la pell malmesa pel sol.

Recuperació profunda després del sol

Després d’un dia de diversió sota el sol, la teva pell es pot sentir deshidratada, envermellida i irritada. L’oli d’arròs ecològic actua com un bàlsam calmant, ajudant a reduir la inflamació i l’envermelliment gràcies a les seves propietats antiinflamatòries. A més, la seva capacitat per penetrar a les capes més profundes de la pell permet una hidratació intensa, restaurant la barrera cutània i deixant-la suau i flexible.

Combat l’envelliment prematur

Un dels beneficis més grans de l’oli d’arròs és la capacitat per combatre l’envelliment prematur de la pell. Els antioxidants presents a l’oli combaten els radicals lliures generats per l’exposició solar, prevenint la formació d’arrugues i línies fines. Això ajuda a mantenir una aparença juvenil i radiant durant més temps.

Estimula la regeneració cel·lular

L’exposició al sol pot fer malbé les cèl·lules de la pell, la qual cosa pot portar a una renovació cel·lular més lenta i a la producció de radicals lliures que provoquen l’envelliment a la pell. L’oli d’arròs ecològic estimula la regeneració cel·lular, promovent l’eliminació de les cèl·lules fetes malbé i permeten que les noves cèl·lules saludables arribin a la superfície de la pell.

Com incorporar l’oli d’arròs a la teva rutina postsolar

Neteja suau: Comença la teva rutina amb una neteja suau matí i nit per eliminar les impureses i restes de protector solar. Opta per un netejador facial suau i natural com el nostre ÀNIMA. Basat en l’oli d’arròs, l’oli de coco i la betaïna, deixarà la teva pell neta i suau.

Aplicació de l’oli: Després de netejar el teu rostre, aplica unes gotes del nostre oli facial vitamínic HARMONIA al palmell de les teves mans i fes un massatge suau sobre el teu rostre i coll. Fa especial atenció a les àrees més afectades pel sol. Amb l’oli facial de Gatzara gaudiràs de tots els beneficis que proporciona l´oli d´arròs ecològic i regalaràs a la teva pell els avantatges d´un emol·lient natural d´última generació. HARMONIA és un oli apte per a tot tipus de pell, fins i tot els més greixosos, gràcies al seu poder regulador de les glàndules sebàcies.

Hidratació addicional: Si sents que la teva pell necessita més hidratació, pots aplicar la crema hidratant habitual després que l’oli s’hagi absorbit lleugerament. Dins la nostra gamma de productes de cosmètica facial pots triar entre ESSENCIAL (crema fluïda amb probiòtics) i SUMMUM (crema facial nutritiva).

Ús nocturn: Per a un tractament intensiu, podeu utilitzar l’oli d’arròs com una màscara nocturna. Aplica una capa lleugerament més gruixuda i deixa que la teva pell s’empapi dels seus beneficis durant la nit.

L’oli d’arròs: el teu millor aliat

Després de gaudir del sol, és essencial proporcionar a la pell l’amor i l’atenció que necessiteu per recuperar-vos. L’oli d’arròs ecològic es converteix en el teu millor amic per a la regeneració cutània postsolar, gràcies a la seva capacitat per calmar, hidratar i rejovenir la pell. Incorpora aquest elixir natural a la teva rutina de cura facial i experimenta una transformació radiant i saludable a la teva pell.resulta en una pell més lluminosa i uniforme.

v

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos qui blanditiis praesentium voluptatum.