No s'han trobat productes a la cistella

Top
c12-20 alkyl glucoside en cosmética

Estàs llegint la llista d’ingredients d’algun dels teus cosmètics i no saps què és això del C12-20 ALKYL GLUCOSIDE?

No pateixis, en aquesta publicació t’hem resumit la informació més important d’aquest ingredient cosmètic.

 

Què és el C12-20 ALKYL GLUCOSIDE?

El C12-20 ALKYL GLUCOSIDE és un emulsionant no iònic d’origen natural que s’obté de la condensació d’alcohols grassos amb glucosa.

Presenta una bona tolerància cutània, es considera una substància no irritant, és compatible amb les formulacions BIO i és biodegradable.

 

Per a què serveix el C12-20 ALKYL GLUCOSIDE?

En cosmètica, el C12-20 ALKYL GLUCOSIDE actua com a tensioactiu i com agent emulsionant. La seva funció és afavorir la barreja de substàncies no miscibles (com l’oli i l’aigua) i contribuir a la distribució uniforme del producte a la pell reduint la tensió superficial dels cosmètics.

El C12-20 ALKYL GLUCOSIDE se sol utilitzar juntament amb els alcohols C14-22. Aquesta combinació és molt freqüent en cosmètica natural i té per finalitat crear fórmules lleugeres i ultrasuaus.

 

Propietats del C12-20 ALKYL GLUCOSIDE

  • Tensioactiu
  • Emulsionant

Fonts i enllaços d'interès

  • Monice M. Fiume et al. (2013). Safety Assessment of Decyl Glucoside and Other Alkyl Glucosides as Used in Cosmetics. International Journal of Toxicology. Núm. 32 (Supl. 3) 22 – 48: https://online.personalcarecouncil.org/ctfa-static/online/lists/cir-pdfs/PRS586.pdf
  • Diario Oficial de la Unión Europea (2006) Decisión de la Comisión, de 9 de febrero de 2006, que modifica la Decisión 96/335/CE, por la que se establece un inventario y una nomenclatura común de ingredientes empleados en los productos cosméticos: https://eur-lex.europa.eu/LexUriServ/LexUriServ.do?uri=OJ:L:2006:097:0001:0528:ES:PDF
  • Y H Kwan, Y K Tung, J S Kochhar, Li Hairui, A L Poh, L Kang (2014). Handbook of Cosmeceutical Excipients and their Safeties. Woodhead Publishing Series in Biomedicine (1st Edition).

Si t’agrada la informació que compartim, no dubtis en consultar el nostre projecte de cosmètica solidària. Com saps, no només treballem per portar-te la millor cosmètica natural, sinó que el nostre objectiu és oferir-te una alternativa de qualitat per recaptar diners per a la lluita contra el càncer. Et sumes a la nostra aventura?

v

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos qui blanditiis praesentium voluptatum.