No s'han trobat productes a la cistella

Top
cellulose gum cosmetica

Quan consultem el llistat INCI, és normal que apareguin noms que ens sorprengui trobar en un cosmètic. Aquest és el cas de la goma de cel·lulosa, un ingredient natural que apareix al llistat INCI sota el nom de CELLULOSE GUM.

 

Què és la goma de cel·lulosa o CELLULOSE GUM?

La goma de cel·lulosa (CELLULOSE GUM) és un ingredient natural derivat de la cel·lulosa. Normalment s’extreu de la polpa de la fusta i està present en un gran nombre de productes per a la cura de la pell i el cabell.

La goma de cel·lulosa és apte en cosmètica ecològica certificada i es considera un ingredient no irritant.

 

Per a què serveix la CELLULOSE GUM en cosmètica?

En cosmètica, la CELLULOSE GUM s’utilitza com a un espessidor, texturitzant i estabilitzador d’emulsions natural. Les seves funcions són ajudar a formar i millorar l’estabilitat de les cremes i augmentar la viscositat de les fórmules amb solucions aquoses.

En altres casos, la goma de cel·lulosa també s’inclou en alguns productes per aconseguir crear una fina pel·lícula sobre la pell o el cabell.

 

Propietats de la CELLULOSE GUM

  • Estabilitzador d’emulsions
  • Agent de control de la viscositat dels cosmètics
  • Formador de pel·lícula
  • Aglutinant

Fonts i enllaços d'interès

  • Diario Oficial de la Unión Europea (2006) Decisión de la Comisión, de 9 de febrero de 2006, que modifica la Decisión 96/335/CE, por la que se establece un inventario y una nomenclatura común de ingredientes empleados en los productos cosméticos: https://eur-lex.europa.eu/LexUriServ/LexUriServ.do?uri=OJ:L:2006:097:0001:0528:ES:PDF
  • Y H Kwan, Y K Tung, J S Kochhar, Li Hairui, A L Poh, L Kang (2014). Handbook of Cosmeceutical Excipients and their Safeties. Woodhead Publishing Series in Biomedicine (1st Edition).

 

Si t’agrada la informació que compartim, no dubtis en consultar el nostre projecte solidari de cosmètica natural. Com saps, no només treballem per portar-te la millor cosmètica, sinó que el nostre objectiu és oferir-te una alternativa de qualitat per recaptar diners per a la lluita contra el càncer. T’animes?

v

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos qui blanditiis praesentium voluptatum.