No s'han trobat productes a la cistella

Top

Dia de la Dona: la bellesa comença amb la generositat

campanya dia de la dona bellesa i generositat

A Gatzara Cosmetics, estem compromesos amb alguna cosa més que simplement productes de bellesa. Ens esforcem per crear un impacte positiu a la comunitat, especialment en aquelles persones que estan lluitant contra reptes de salut com el càncer. Amb motiu del Dia Internacional de la Dona, ens complau anunciar la nostra campanya especial: “La Bellesa Comença amb la Generositat”.

Durant tot el mes de març, cada compra que facis en línia al nostre lloc web serà un gest d’amor i suport per a una pacient de càncer usuària dels serveis de la Fundació Oncolliga Girona. Com? Per cada producte comprat, donarem un altre producte (un sèrum o un contorn d’ulls) a una dona que està passant per moments difícils a causa d’aquesta malaltia.

Creiem fermament que la bellesa no només es reflecteix a l’exterior, sinó que també resideix en els actes de generositat i solidaritat cap als altres. La nostra associació amb la Fundació Oncolliga Girona ens permet arribar directament a les dones que estan lluitant contra el càncer i oferir-los un petit raig d’esperança i felicitat enmig dels seus reptes. Volem que es sentin precioses tant per dins com per fora. Cada vegada que triïs un producte de Gatzara Cosmetics, estaràs participant en aquesta campanya. A més de cuidar la teva pròpia pell, estaràs compartint aquesta bellesa amb algú que ho necessita encara més.

Els nostres productes de cosmètica natural no només estan dissenyats per realçar la bellesa de cada dona, sinó també per cuidar del seu benestar i salut. Amb ingredients d’alta qualitat i fórmules

respectuoses amb el medi ambient, volem que cada producte de Gatzara Cosmetics sigui un recordatori que la bellesa va més enllà del superficial i es fon amb el cura i l’amor cap a un mateix i cap als altres.

Ens comprometem a seguir donant suport a  causes que promoguin el benestar i la igualtat d’oportunitats per a totes les dones. “La bellesa comença amb la generositat” és només el primer pas en el nostre camí cap a un món més solidari i compassiu.

Et convidem a unir-te a nosaltres en aquesta bonica causa.

Gràcies per formar part d’aquest moviment d’amor i generositat!

 

 

v

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos qui blanditiis praesentium voluptatum.