Top
pack nadal regal solidari

El Nadal és un temps ideal per fer regals solidaris i sorprendre les persones que més estimes amb un article de qualitat que, a més, té el valor afegit d’ajudar a fer del món un lloc una mica millor.

Si ets dels que penses que fer aquest petit gest val la pena, has arribat al lloc correcte. Perquè Gatzara és molt més que una línia de cosmètica natural de qualitat. Gatzara és un projecte solidari que uneix la cura conscient i saludable de la pell amb la recaptació de fons per a la lluita contra el càncer. És una manera de cuidar-se i de cuidar dels altres, tot alhora.

És possible que dubtis i que no tinguis clar quin dels nostres productes solidaris regalar. No et preocupis! Perquè tot sigui ben fàcil hem preparat tres tipus de packs especials de Nadal amb els quals, a més,  estalviaràs un 15% respecte del preu habitual.

Tots els packs solidaris inclouen com a obsequi un joc de discos desmaquillants reutilitzables, elaborats  a mà per voluntàries de la Fundació Oncolliga Girona, i que també es poden adquirir per separat al nostre web.

Tot seguit  t’expliquem en què consisteix cadascun dels packs de Nadal. Segur que hi trobes l’opció ideal per un regal solidari útil i original:

Regal solidari 1: PACK BÀSIC

La millor opció per sorprendre als que més estimes… amb un regal solidari contra el càncer i 100% pràctic. Aquest PACK BÀSIC inclou l’emulsió netejadora ÀNIMA i la crema nutritiva SÚMMUM, un duet imprescindible per a una bona cura facial diària.

 

Preu habitual: 47 euros – Preu especial Nadal: 39 euros

 

ÀNIMA. Bàlsam netejador d’ús diari per una neteja suau i efectiva de la pell. Enriquit amb oli de coco i oli d’arròs ecològic, sense sulfats ni PEG.

SÚMMUM. Crema facial altament nutritiva dissenyada per restaurar, renovar i reestructurar la pell, treballant a diferents nivells cutanis.

 

Aquest regal solidari també  inclou com a OBSEQUI una bosseta amb TRES DISCOS DESMAQUILLANTS reutilitzables, elaborats artesanalment per voluntàries de la Fundació Oncolliga Girona.

Regal solidari 2: PACK TRIPLE ACCIÓ

Netejar. Nodrir. Hidratar. Les tres funcions bàsiques de la cosmètica facial estan garantides amb el regal solidari PACK TRIPLE ACCIÓ, que inclou el bàlsam netejador ÀNIMA, el sèrum facial VITAL i la crema nutritiva SÚMMUM.

 

Preu habitual: 82 euros – Preu especial Nadal: 69 euros

 

ÀNIMA. Bàlsam netejador d’ús diari per una neteja suau i efectiva de la pell. Enriquit amb oli de coco i oli d’arròs ecològic, sense sulfats ni PEG.

VITAL. Sèrum facial que destaca per contenir un elevat percentatge de vitamina C, un clàssic de la cosmètica natural molt valorat per les seves propietats rejovenidores, antiradicalàries i antiedat.

SÚMMUM. Crema facial altament nutritiva dissenyada per restaurar, renovar i reestructurar la pell, treballant a diferents nivells cutanis.

Aquest regal solidari també inclou com a OBSEQUI una bosseta amb TRES DISCOS DESMAQUILLANTS reutilitzables, elaborats artesanalment per voluntàries de la Fundació Oncolliga Girona.

Regal solidari 3: PACK RUTINA COMPLETA

El pack ideal per dur a terme una rutina de cura facial diària completa. Un bàlsam netejador que ajudarà a que la resta de productes penetrin bé, un sèrum i un contorn d’ulls indicats per a persones que busquen prevenir i mitigar els signes de l’envelliment cutani, una crema nutritiva i una mascareta facial especialment dissenyada per utilitzar durant la nit.

 

Preu habitual: 139 euros – Preu especial Nadal: 119 euros

 

ÀNIMA. Bàlsam netejador d’ús diari per una neteja suau i efectiva de la pell. Enriquit amb oli de coco i oli d’arròs ecològic, sense sulfats ni PEG.

VITAL. Sèrum facial que destaca per contenir un elevat percentatge de vitamina C, un clàssic de la cosmètica natural molt valorat per les seves propietats rejovenidores, antiradicalàries i antiedat.

SÚMMUM. Crema facial altament nutritiva dissenyada per restaurar, renovar i reestructurar la pell, treballant a diferents nivells cutanis.

RESCAT. Una mascareta de nit ideal per reduir els signes de la fatiga i l’estrès; suavitzar les arrugues i les línies d’expressió; restaurar l’elasticitat cutània i hidratar i nodrir en profunditat.

MIRADA. Crema de textura fresca i lleugera especialment formulada per a la delicada zona del contorn d’ulls.

 

Aquest regal solidari inclou com a OBSEQUI una bosseta amb TRES DISCOS DESMAQUILLANTS reutilitzables, elaborats artesanalment per voluntàries de la Fundació Oncolliga Girona.

Preguntes freqüents:

Perquè considereu que aquests packs son regals solidaris?

Gatzara és un projecte social que neix de la mà d’una ONG, la Fundació Oncolliga Girona.

Per aquest motiu, el nostre principal objectiu no és obtenir un benefici econòmic, sinó aconseguir recursos per finançar la investigació oncològica i dur a terme programes i serveis que mitiguin les dificultats que afronten les persones que pateixen o han patit un càncer.

En aquest sentit, TOTS els beneficis que s’aconsegueixen amb els regals solidaris i productes Gatzara, es destinen a aquesta finalitat.

Pots trobar més informació sobre la nostra missió a l’apartat “Sobre nosaltres” o a la pàgina web de la Fundació Oncolliga Girona.

A on puc comprar els regals solidaris de Gatzara?

Tots els regals solidaris de Gatzara estan disponibles a la nostra pàgina web i a la seu de la Fundació Oncolliga Girona (ens podeu trobar aquí).

A més, durant les fires de Nadal, també podreu comprar el PACK BÀSIC a diverses poblacions gironines gràcies a l’ajuda de les nostres delegades.

Consulta els nostres comptes d’Instagram o Facebook per saber a on pots comprar aquest regal solidari contra el càncer. De moment, les dates i poblacions confirmades son:

  • Riells i Viabrea: 19 i 20 de novembre
  • Maçanet: 26 de novembre
  • Vilablareix: 30 de novembre i 14 de desembre
  • Tossa de Mar: 3, 4, 5 i 6 de desembre
  • Llança: 4 de desembre
  • Porqueres: 6 de desembre
  • Llagostera: 10 de desembre
  • Navata: 10 de desembre
  • Sant Joan de les Abadesses: 10 de desembre
  • Tordera: 17 de desembre
  • Girona: 17 i 18 de desembre (al Pont de pedra)
  • Sant Jaume de Llierca: 17 de desembre

Amb quanta antelació he d’encarregar els packs per tenir-los per Nadal?

Durant les èpoques de Nadal i reis, les empreses de distribució van més saturades i l’enviament d’alguns productes es pot estirar una mica més del previst.

Si tens intenció de fer un regal solidari aquest Nadal, et recomanem que facis la teva amb compra amb una antelació mínima d’una setmana, sense tenir en compte els dies festius i els caps de setmana. Segurament el teu regal solidari arribarà abans, però val més organitzar-se amb temps i preveure qualsevol incidència.

Si creus que vas tard i resideixes a la província de Girona, no dubtis en visitar la seu de la Fundació Oncolliga Girona. Allà també podràs comprar el regal solidari de Gatzara que més t’agradi.

A quines poblacions i comunitats s’envien els regals solidaris de Gatzara?

Tots els regals solidaris de Nadal es poden enviar a qualsevol població dins del territori espanyol, incloses les Illes Balears i les Illes Canàries.

Recorda que com més lluny es trobis de Catalunya, amb més antelació has d’encarregar el teu lot solidari.

Com arriben els packs si els demano per internet?

Si decideixes comprar un dels nostres regals solidaris a través de la pàgina web, has de tenir en compte que el teu paquet arribarà en una caixa de cartó.

Ens és impossible enviar per correu els lots embolicats tal i com apareixen a les fotografies, però obtindràs els mateixos cosmètics i els mateixos discos desmaquillants independentment del mètode de compra seleccionat.

I si no vull un pack?

No et preocupis! Tots els productes de Gatzara han nascut amb la mateixa finalitat i qualsevol dels nostres cosmètics es pot convertir en un fantàstic regal solidari contra el càncer.

Descobreix tot el que tenim per oferir-te a l’apartat de la “Botiga”. Tots els beneficis que obtinguem amb aquests productes també es destinaran a la lluita contra el càncer.

I tu… t’animes a regalar molt més que cosmètica natural?

v

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos qui blanditiis praesentium voluptatum.