No s'han trobat productes a la cistella

Top

Condicions legals de la botiga online

Introducció

El present document estableix les condicions per les quals es regeix l’ús de la web www.gatzaracosmetics.com i la compra de productes oferts en la mateixa.

Li preguem que llegeixi atentament les presents condicions, la nostra política de galetes i la nostra política de privacitat abans dutilitzar aquesta pàgina web. En utilitzar aquesta pàgina web o fer una comanda a través de la mateixa, vostè consent quedar vinculat per aquestes condicions generals de contractació i per la nostra política de privacitat, de manera que, si no està vostè d’acord amb tot el que disposen les condicions generals de contractació i amb la política de privacitat, no ha d’usar aquesta pàgina web.

Si té alguna pregunta relacionada amb les condicions generals de contractació o la política de privacitat, pot posar-se en contacte amb nosaltres a través del nostre formulari de contacte o enviant un correu electrònic a hola@gatzaracosmetics.com.

Les nostres dades

La venda d’articles a través d’aquesta pàgina web és realitzada per part dONCOLLIGA GIRONINA S.L., empresa privada amb domicili a Cr. Illa Fuerteventura nº 10, 17007 Girona, inscrita al Registre Mercantil de Girona amb NIF B06845986 i telèfon 972 224 963.

Les seves dades i les seves visites a aquesta pàgina web

La informació o dades personals que ens faciliti sobre vostè, seran tractats segons el que estableix la política de privacitat. En fer ús d’aquesta pàgina web vostè dona consentiment del tractament d’aquesta informació i dades, declara que tota la informació o dades que ens faciliti són veraces i es corresponen amb la realitat.

Pagament

La forma de pagament de les compres es seleccionarà durant el procés de compra i el pagament, segons la forma escollida, es realitzarà a la finalització del procés de compra i serà condició indispensable per a la seva formalització. Les formes de pagament admeses són el Bizum o les targetes de crèdit Visa® o Mastercard®, així com amb les targetes de dèbit 4B o 4B Maestro i American Express

En qualsevol cas, l’elecció del mitjà de pagament es realitza durant el procés de compra a la pantalla corresponent. El client ha de notificar a ONCOLLIGA GIRONINA S.L., mitjançant correu electrònic o via telefònica i en el menor termini possible per tal que pugui realitzar les gestions oportunes, qualsevol càrrec indegut o fraudulent efectuat a la targeta utilitzada per a les compres. Els proveïdors o emissors de mitjans de pagament poden adoptar mesures antifrau que comportin el rebuig de certs tipus d’operacions. ONCOLLIGA GIRONINA S.L. no és responsable de l’aplicació d’aquest tipus de polítiques de seguretat.

Lliurament i despeses de tramesa

Tots els productes oferts a la botiga dONCOLIIGA GIRONINA S.L. estan disponibles (excepte ruptures d’estocs o casos excepcionals), el que ens permet tramitar les comandes per tal que siguin lliurades en un termini dentre 24 i 48 hores a comptar des de lendemà de la realització de la comanda i en dies laborables, mitjançant lagència de transport ENVIALIA.

Les comandes rebudes els divendres o festius seran trameses el primer dia laborable següent. Si, per qualsevol causa, hi hagués un retard en la tramesa, li comunicaríem el termini de lliurament estimat.

Si hi hagués qualsevol error en la comanda rebuda, pot enviar-nos un correu a ladreça electrònica hola@gatzaracosmetics.com i l’informarem sobre la forma de solucionar-ho sense cap cost afegit.

Per a compres superiors a 40€, lenviament de la comanda és gratuït. En cas de no superar limport indicat, les despeses denviament dins del territori espanyol (IVA inclòs) són les següents:

Enviaments a la península: 4€

Illes Balears o Canàries: 8€

En cas de sol·licitar un intent de 3r lliurament per part del client, s’aplicarà un recàrrec de 5 €.

Devolucions. Dret de desistiment

Si, per qualsevol motiu, no queda satisfet amb el producte adquirit a través de la botiga online, disposa d’un termini de 14 dies, a comptar des de la data de lliurament del producte, per a tornar-lo.

Per a exercir el dret de desistiment, haurà de notificar la seva decisió de desistir del contracte a través d’una declaració inequívoca (per exemple, una carta enviada per correu postal o correu electrònic). Podrà utilitzar el model de formulari de desistiment que figura a continuació, encara que el seu ús no és obligatori.

Per tal de complir el termini de desistiment, és suficient que la comunicació relativa a l’exercici d’aquest dret per la seva part sigui tramesa abans que venci el termini corresponent. 

(Document de desistiment)

En cas de desistiment per la seva part, li tornarem totes les despeses que han anat a càrrec seu, incloses les despeses de lliurament (amb l’excepció de les despeses addicionals resultants de l’elecció per la seva part d’una modalitat de lliurament diferent de la modalitat menys costosa de lliurament ordinari que oferim) sense cap demora indeguda i, en tot cas, com a molt tard, 14 dies naturals després de la data en què se’ns informi de la seva decisió de desistir del present contracte. 

Procedirem a efectuar l’esmentat reemborsament utilitzant el mateix mitjà de pagament que hagi emprat a la transacció inicial, a menys que hagi disposat expressament el contrari; en tot cas, no incorrerà en cap despesa com a conseqüència del reemborsament.

En aquest cas, les despeses de tramesa seran per compte del client. No ens fem responsables dels paquets que no arribin per pèrdues o altres raons, per la qual cosa aconsellem utilitzar correu certificat o algun tipus de missatgeria amb certificació de lliurament del paquet. 

Per a poder admetre la devolució, recordi que tant el producte com el seu embalatge haurà d’estar en perfectes condicions, sense obrir, sense ratllades, trencaments o parts deteriorades i incloent-hi tota la documentació que acompanyi el producte, així com els seus accessoris. 

En el cas que es tracti dun paquet de productes, aquest no es pot dividir, per la qual cosa serà necessari retornar el conjunt complert. 

El client haurà de realitzar un correcte empaquetatge que asseguri el transport sense danys. Un cop rebut i comprovat pel nostre personal que el producte està en el mateix estat en què va ser tramès, es procedirà al reintegrament del seu import.

Disponibilitat dels articles

Totes les compres estan subjectes a la disponibilitat dels productes. Si es produeixen incidències quant al seu subministrament o si no queden productes en estoc, el client serà informat immediatament i es procedirà al reemborsament de l’import del producte o productes sense estoc. ONCOLLIGA GIRONINA S.L. reemborsarà l’import corresponent en el termini de 14 dies naturals. El reemborsament es realitzarà pel mateix mitjà de pagament amb què se’n va fer l’abonament.

Garantia dels articles adquirits

La garantia contractual oferta és la que s’estableix al Real Decret Legislatiu 1/2007, de 16 de novembre, pel qual s’aprova el text refós de la llei general per a la defensa dels clients i usuaris. ONCOLLIGA GIRONINA S.L. respondrà de les faltes de conformitat que es manifestin en el termini de dos anys des del lliurament, sempre que el client hagi informat ONCOLLIGA GIRONINA S.L. de l’esmentada falta de conformitat en el termini de dos mesos des que en va tenir coneixement.

Atenció al client

Per a qualsevol dubte, suggeriment, reclamació o consulta sobre la botiga online, pot adreçar-se al servei datenció al client per correu electrònic tramés a hola@gatzaracosmetics.com. També pot exposar el seu dubte o suggeriment, formular la seva consulta o tramitar la seva reclamació a través del formulari de contacte.

El servei datenció al client li facilitarà un justificant per escrit de la presentació de la reclamació. ONCOLLIGA GIRONINA S.L. atendrà la seva sol·licitud el més ràpidament possible i, en tot cas, abans del termini dun mes. 

Llei aplicable i jurisdicció

Les presents condicions generals de compra estan sotmeses a la legislació espanyola. Les parts se sotmeten, a la seva elecció, per a la resolució dels conflictes i amb renúncia a qualsevol altre fur, als jutjats i tribunals del domicili dONCOLLIGA GIRONINA S.L. .

Modificació de les condicions

ONCOLLIGA GIRONINA S.L. es reserva expressament el dret a modificar unilateralment, total o parcialment, sense necessitat de previ avís, les presents condicions d’ús. L’usuari reconeix i accepta que és responsabilitat seva revisa,r periòdicament i cada vegada que realitza una compra, el present document.

 

v

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos qui blanditiis praesentium voluptatum.