No s'han trobat productes a la cistella

Top

Preguntes freqüents

Productes

Per a tothom! Els nostres productes shan dissenyat per a totes les persones que volen cuidar la seva pell amb cosmètica natural. 

Hem creat un petit qüestionari per ajudar-te a descobrir quins son els productes que més sadapten a tu. El trobaràs a la pàgina principal, al final de cada pàgina o aquí mateix, clicant el següent enllaç:

Qüestionari de cosmètica

Tots els nostres productes shan formulat amb ingredients naturals i han estat testats dermatològicament per a què també siguin aptes per a pells sensibles. 

De totes maneres, si pateixes alguna afecció cutània o tens la pell atòpica, et recomanem que consultis al teu metge o dermatòleg. 

A més destar imprès a lenvàs, trobaràs la llista completa de tots els ingredients a la fitxa individual de cada producte, sota l’apartat “Ingredients”.

La imatge amb forma de pot obert que trobaràs a cada un dels envasos Gatzara indica la vida útil dels productes un cop els has obert. 

En el nostre cas i depenent del producte, la data de consum recomanada és de 6 o de 12 mesos. 

La cura de la pell abans, durant o després dun tractament oncològic requereix la supervisió i el control dun professional. 

Abans de seleccionar cap producte, et recomanem que consultis l’opinió del teu especialista. 

Seguint les especificacions del Reglament (CE) Nº 1223/2009 del Parlament Europeu i del Consell sobre productes cosmètics, els productes Gatzara han estat sotmesos a un test destabilitat, a un test dirritació dèrmica i a un test de seguretat cosmètica.

Cap daquests testos sha dut a terme en animals; una pràctica prohibida a la Unió Europea des de lany 2004.  

Projecte social

Gatzara és un projecte social que existeix per finançar, amb tots els beneficis obtinguts, la tasca que desenvolupa la Fundació Oncolliga Girona. 

És per aquest motiu que amb la compra dels nostres productes estàs contribuint a la realització de programes i serveis pels malalts de càncer i col·laborant amb la investigació oncològica. 

Gatzara és un projecte de nova creació i tot just comencem a caminar. 

No obstant, tan bon punt sigui possible i de manera regular, us anirem informant de tot el que hem aconseguit junts. 

Primerament, un gran equip de voluntaris i col·laboradors que han convertit Gatzara en el projecte social i solidari que ara et presentem.

En segon lloc, la Fundació Oncolliga Girona. Gatzara és una marca registrada propietat de lentitat i Oncolliga Gironina S.L., lempresa que ha creat la Fundació Oncolliga Girona per a poder posar al mercat tots els productes Gatzara. 

La Fundació Oncolliga Girona és una organització sense ànim de lucre que des de lany 1996 ofereix assistència i ajut als malalts de càncer i als seus familiars, contribueix a la investigació oncològica i a la millora de centres hospitalaris i promou entre la població hàbits de vida saludables.

La llista de programes que posa a disposició de la població inclou des dallotjament i préstec de material específic fins a serveis destètica oncològica, drenatge limfàtic o atenció psicològica. A través del següent enllaç pots consultar totes les línies dactuació de la Fundació.

Comanda i condicions

Si no has rebut la teva comanda i l’empresa de transport no s’ha posat en contacte amb tu 4 dies després de fer la compra, posa’t en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic hola@gatzaracosmetics.com.

Amb el número de comanda dels teus productes, el nostre equip podrà localitzar el teu paquet i en no res podràs començar a gaudir de l’experiència Gatzara.

No et preocupis! En cas de rebre algun producte equivocat o en mal estat te’l canviem sense problema i sense cap cost afegit.

Només has d’enviar un correu electrònic a hola@gatzaracosmetics.com indicant el número de comanda, el producte erroni o malmès i el problema que has trobat i el nostre equip t’indicarà sobre els passos a seguir.

Si has finalitzat la comanda i vols canviar l’adreça d’enviament, envia’ns un correu electrònic indicant el número de la comanda i la nova adreça postal a hola@gatzaracosmetics.com.

Tingues present que treballem amb un centre logístic que s’encarrega de preparar i enviar les comandes que feu a través de la nostra pàgina web i només serà possible realitzar la modificació de l’adreça si els productes no han sortit de les seves instal·lacions.

Si la comanda encara no s’ha entregat a l’empresa de transport, fantàstic (!), els teus productes t’arribaran dins del termini establert.

En cas de no ser-hi a temps, el nostre equip ho gestionarà i t’avisarà de la nova data estimada d’entrega. En alguns casos, això pot significar només esperar un dia o dos addicionals.

Lenviament dels nostres productes es realitza en un període de 24 a 48 hores laborables a la península i en 48 hores, de dilluns a divendres, a Balears i Canàries. 

Recorda que el temps denviament no inclou el temps de preparació de la comanda i que si fas la teva compra el cap de setmana, no la prepararem fins al dia laborable següent. 

Per a compres superiors a 40€, lenviament dels productes és gratuït. En cas contrari, les tarifes varien segon el lloc de destí:

Dins de la península: 4€

Illes Balears o Canàries: 8€

Pagament

Actualment, els dos mètodes de pagament acceptats a la botiga son el Bizum i les targetes de crèdit o dèbit.

Concretament,

Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro, JCB, Diners Club, Amercian Express o Unionpay. 

Sempre que finalitzes una compra, senvia un correu electrònic de confirmació. 

Si has rebut aquest correu, significa que la teva compra sha processat correctament i que en breu començarem a preparar la teva comanda. 

En cas de no trobar-lo, recomanem mirar també la carpeta de spam” o correu no desitjat” per si el correu de confirmació hagués arribat allà per error. 

Si. El lloc web de Gatzara utilitza un sistema de xifrat de seguretat que segueix el protocol SSL. Quan introdueixes les teves dades bancàries a la nostra web, aquestes es codifiquen i ni Gatzara ni cap persona externa les pot conèixer o conservar. 

Pots comprar i navegar a Gatzara amb tota tranquil·litat!

Envia’ns la teva consulta

Tens més dubtes?

v

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos qui blanditiis praesentium voluptatum.