No s'han trobat productes a la cistella

Top
cosmetica solidaria gatzara
Revolucionem la manera de cuidar-nos

Què és Gatzara?

Gatzara és una línia de cosmètica natural que neix amb lobjectiu doferir una alternativa autènticament solidària per a la cura de la pell. 

El nostre somni i la nostra intenció és revolucionar la manera de cuidar-nos, perquè mimar la nostra pell es converteixi també en un acte ètic i socialment responsable. 

Cosmètica de qualitat sota una gran premissa: unir la cura conscient i saludable de la pell amb la recaptació de fons per a la lluita contra el càncer

Els productes que us proposem són fruit dun compromís que va més enllà duna actitud socialment responsable. 

La raó de ser de Gatzara, l’ànima de la nostra cosmètica, és aconseguir recursos per contribuir a la investigació oncològica i finançar programes i serveis que mitiguin les dificultats que afronten les persones que pateixen o han patit un càncer.

En poques paraules, la nostra fita és desenvolupar una autèntica empresa social: destinar tots els beneficis obtinguts a aquesta finalitat. 

Cuidat, però cuidat amb cosmètica de veritat

Gatzara no acaba allà on sacaba el nostre projecte social. Volem que puguis cuidar-te bé si decideixes acompanyar-nos. Volem, de veritat, que la nostra cosmètica aporti propostes de valor a la teva cura diària.

És per aquest motiu que hem treballat per oferir-te productes dissenyats exclusivament amb ingredients naturals dalta qualitat. 

Hem prioritzat leficàcia i les virtuts de cada principi actiu per sobre dels marges de benefici. Hem volgut apostar per la qualitat perquè el teu gest et retorni un veritable valor afegit. 

Ajudans a ajudar i cuidat mentre cuides. 

Gatzara: Cosmètica natural, 100% solidària.
Ajuda'ns a ajudar

La Fundació

El projecte Gatzara és una iniciativa impulsada per la Fundació Oncolliga Girona, una entitat sense ànim de lucre que des del 1996 treballa per millorar la qualitat de vida dels malalts de càncer i promoure entre la població hàbits de vida saludables.

Les limitacions provocades per la crisi sanitària van obligar l’entitat a buscar noves fonts de finançament per reforçar la gran tasca de captació de recursos que desenvolupen les delegacions de l’entitat. Aquest propòsit va potenciar i accelerar la creació de Gatzara: una marca de cosmètica solidària i natural. A fi de mantenir la transparència, compartirem amb vosaltres tot el que anem aconseguint. De moment, però, podeu consultar tots els serveis i programes que ofereix la Fundació a través de la seva pàgina web.

v

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos qui blanditiis praesentium voluptatum.